LOGO SYARIKAT

WELCOME TO ADAMZ PEST MANAGEMENT

Whether you have an existing pest problem or are looking for methods of pest prevention, Adamz Pest Management is there with a solution. In this comprehensive site, you'll realise that there is much more to pest control than is commonly known.

As Malaysia's leading pest control company, Adamz Pest Management technicians have the expertise to protect homes and businesses from pest problem. Since we started more than 5 years ago, we have always endeavoured to deliver quality service to our customers by remaining relevant,local,efficient and passionate! we invite you to explore our site to learn more about the world of pests!!



Sunday, June 20, 2010

Ariel Peter Pan & Luna Maya akhirnya mengaku video lucah yang tersebar di internet adalah asli.

“Sejauh ini belum ada indikasi yang menunjukkan, berbuat itu untuk disebarluaskan, itu untuk koleksi pribadinya,” jelas Ito Sumardi saat dihubungi detikhot melalui telepon Sabtu (12/6/2010).
“Dia memang sangat tidak berharap dilihat orang, dia menjadi korban,” ujar Ito lagi.
Tambah Ito, pihak Mabes Polri juga telah berjaya mengesan dan menangkap si penyebar yang bertanggungjawab menyebarkan video tersebut ke dalam internet dan siasatan lanjut sedang dijalankan untuk merungkai kes yang mendapat liputan meluas di Indonesia beberapa minggu kebelakangan ini.
Sementara itu Ariel pula terpaksa berhadapan dengan tuduhan merakamkan perbuatan seks bersama dua aktres berkenaan. Sebahagian besar wanita yang ditiduri Ariel itu adalah artis dan selebriti Indonesia, lapor laman web inilah.com yang memetik sumber.
“Ada 32 wanita terbabit merakamkan hubungan mereka dengan Ariel dan mirip selebriti terkenal termasuk Ratu Felisha, Aura Kasih, Andhara Early dan vokalis band SHE, Melly Herlina,” kata sumber terbabit.
Maklumat kebanyakan media Indonesia juga menyebut, sebanyak 32 fail membabitkan 23 rakaman video lucah dan sembilan gambar foto Ariel didapati bersama dengan sekumpulan wanita.
Daripada 32 rakaman video terbabit serta lima gambar foto menunjukkan gambar Ariel bersama pasangan yang belum diketahui identiti mereka dan selebihnya adalah adegan Ariel dengan beberapa wanita mirip artis Indonesia dengan pangkal nama bermula dengan huruf RF, AK, AE, MH, KD dan BC.
Ha kan dah kantoi!! amboi dulu bukan main lagi you berdua menafikan ek. Siap kata saya takde tattoo kupu-kupulah, pelanduk 2 serupalah. Saya inilah.. dia itulah.. Dan sekarang nie lain pulak ceritanya ek. Whatever-lah romeo, yang penting MM bukannya salah sorang mangsa video yang ada dalam list engko tue. Syabas betiii. Hehe~
Alrite dibawah entri ini MM sertakan beberapa nama artis dan gambar mereka yang kononnya berjaya ditakluki oleh romeo Indonesia ini yang MM kutip sendiri dari DetikHot. Apa yang menarik, kononnya ada diantara mereka yang terbabit dengan baki 23 lagi rakaman video lucah yang masih belum DITAYANGKAN DAN SEDANG MENUNGGU MASA YANG SESUAI untuk ditayangkan. Huh tudia, dahsyat tue. You all rasa bila agaknya baki video panas yang lain tue menemui peminat?? Hehe~
1. Melly, Vokalis Band She

Sekitar tahun 2000 Ariel menjalin asmara dengan vokalis band She, Melly. Perjalanan cinta antara Ariel dan Melly dikatakan agak lama iaitu selama 2 setengah tahun.
2. Intan Muchtar, Dia adalah seorang model

3. Okie Agustina,

Okkie Agustina dan Ariel berkenalan sebelum mengenal Pasha. Okie Agustina adalah bekas isteri Pasha Ungu.
4. Sarah Amalia,


Isteri Ariel yang dinikahi pada pada 30 Januari 2005 setelah Sarah mengandung anak Ariel. Tetapi hubungan mereka tidak berkekalan kerana beberapa tahun kemudiannya bercerai.
5. Luna Maya


Setelah bercerai dengan Sarah Ariel kembali ke dalam pelukan Luna, kerana sebelum menikahi Sarah, Ariel sebenarnya tengah bercinta dengan Luna.
6. Cut Tari


Selama ini hubungan keduanya memang tidak terexpose ke media. Yang mengejutkan video lucah di antara keduanya merupakan video lucah lama iaitu pada tahun 2006 ketika kedua-duanya masih berstatus menikah.
7. Andhara Early


Menurut sumber Andhara Early kononnya mempunyai hubungan dengan Ariel walaupun masih berstatus isteri orang ketika itu. Bahkan anak Andhara juga digosipkan sebagai anak hasil hubungan gelap diantara dia dengan Ariel selepas Andhara sendiri membuat pengakuan bahawa puterinya Magali Inala Nettar, bukanlah anak hasil pernikahannya dengan bekas suaminya, Ferry ‘ME’ Iskandar.
MM: Tak terkejut dengan berita atau skandal macam nie. Sebabnya ramai sangat artis bermuka plastik yang kelihatan baik dan bersopan-santun sebenarnya berperangai setan. Cantik punya topeng!!.
Related Posts with 
Thumbnails

Entri yang berkaitan:

Eat this Google!: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails