LOGO SYARIKAT

WELCOME TO ADAMZ PEST MANAGEMENT

Whether you have an existing pest problem or are looking for methods of pest prevention, Adamz Pest Management is there with a solution. In this comprehensive site, you'll realise that there is much more to pest control than is commonly known.

As Malaysia's leading pest control company, Adamz Pest Management technicians have the expertise to protect homes and businesses from pest problem. Since we started more than 5 years ago, we have always endeavoured to deliver quality service to our customers by remaining relevant,local,efficient and passionate! we invite you to explore our site to learn more about the world of pests!!



Sunday, August 22, 2010

Matahari terbit dari barat?!



Aritu aku ber-fb akibat dari tiada kerja yg bleh dilakukan. (Klau ade keje pun same gak..).Tibe2 terjmpa artikel ni kat pic kwn aku...

Artikel ini menunjukkan salah satu tanda kiamat yg blh dan akan belaku iaitu TERBITNYA MATAHARI DARI BARAT.
Aku cite serba sikit la psl artikel sbb korg mesti mls nak baca punye...kecik sgt tulisan,pkai teropong baru nmpak.
Dlm artikel ini ade mengatakan yg putaran pd paksi planet Marikh semakin perlahan dan pd 30 July dia berhenti beputar dan tibe2 berputar ke arah sebaliknye(mgkin dia da pening sbb lame sgt pusing arah same je).
Perkara ini belaku smpai bulan september dan ini bermakna selama 3 bln alien ngan predator kt planet tu mengalami matahari pagi yg terbit dari barat!
Fenomena ini digelar 'Retrogade Motion' dan perkara ini bleh berlaku juga mgkin x lame lagi pd planet bumi.

Bygkan fenomena ini tibe2 belaku tanpa disedari..n pd masa tu borang taubat da x valid lagi dah....adakah kite mampu tersenyum n plan nak buat aktiviti ape utk haritu??

nick boulve berkata-klau tgk keadaan dunia skrg ni pun mmg mcm dah nk kiamat pun...so ready2 lah kite semua ye...jgn byk sgt buat dosa..takut2 nnt tercengang bgun tido kat radio ade AM krew,tp kat luar waktu petang...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails