LOGO SYARIKAT

WELCOME TO ADAMZ PEST MANAGEMENT

Whether you have an existing pest problem or are looking for methods of pest prevention, Adamz Pest Management is there with a solution. In this comprehensive site, you'll realise that there is much more to pest control than is commonly known.

As Malaysia's leading pest control company, Adamz Pest Management technicians have the expertise to protect homes and businesses from pest problem. Since we started more than 5 years ago, we have always endeavoured to deliver quality service to our customers by remaining relevant,local,efficient and passionate! we invite you to explore our site to learn more about the world of pests!!



Friday, November 19, 2010

Cara-cara Nak Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

Org kata pkai line lg save dr prepaid..tp korg msti trperanjat dgn ape yg bakal aku citerkan ni..

top-up RM 10 tp blh tahan smpi 1 bulan...
Top-Up RM20 ble tahan tiga bulan....
member2 aku boleh ketawakan aku masa mula2 aku cakap tips ni dulu...
tah2 korg pn sama jugak ketawakan aku....tak per!!!!!!! tak caya sudah!!!!
aku tak rugi sesen pn.....korg yg rugi sebab tak cuba try buat dulu....

tak kira la klau korg brgayut brape lama skalipun,hantar brape juta sms skalipun..
mgkin rezeki aku aritu kot!!,tapi tak jugak...aku dah cuba buat 4/5 kali dah, member ajr camne nk buat crossing account, coz dia keje kt bhgn System Development Telecom,
namanya dan syarikatnya terpaksa di rahsiakan atas sebab2 keselamatan.

kekdg aku tlg gak member trdekat topup, tp aku amik untung sket aar..
buat modal Top-Up untuk bulan depan....hehe

Ok lah!! secara simplenya aku terangkan kat korg, tp INGAT JGN BUAT LBIH DR 3 KALI
untuk 1 nombor, coz system akan auto detect & batalkan no korg aku tak tau, ingat??
orang tamak selalunya rugi (kata orang tua2).

timing nya, korg blh topup pertengahan ujung bulan between 25 hb keatas saja dlm kul antara 3am dan 4 am sahaja. (ingat tu!!)
coz dlm tempoh ni, system akan di selenggara, so ada loopholes. kene try & error.

1) beli topup RM 10...gesek & ready.
2) korg type <**REC RM10**# > , then send to 2888 (kalau Celcom ler)
3) tgu reply, kat skrin akn kuar satu serial number 6 digit, korg salin.
4) pastu korg type <**REC RM10**##> < *123456#> msuk kan 6 digit td, send 2888
5) pastu diorag akn reply "insert ur topup num", so korg type 14 digit topup number yg korg beli cntohnya ; <01234567891023> cuma tambah (*#) di no akhir topup number & send to 2888
6)tak lama pastu diorg akn reply;

>> "tengkorak kau berjambul.. ingat ni company Pak Lah Hang yg punya ke?
nk msuk toilet pun kene byr 20sen tau!!, ni senang2 kau nk topup 10 ringgit nak pakai seumur idup plak tu!! bnyk cantik muka kau"<<

hah.. tu aar, aku pun tak sngka diorg akn reply mcm tu..
boleh kecik ati kita tau!! ignore je msg tu... buat2 pekak jer...
kdg2 diorg reply lebih 'kesat' dari diatas dlm pelbagai bahasa yg ada dlm malaysia kita ni....
blh menitik air mata kita beb.... wa cakap lu....

ok!! teruskan membaca k?? ammaakkkk

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails