LOGO SYARIKAT

WELCOME TO ADAMZ PEST MANAGEMENT

Whether you have an existing pest problem or are looking for methods of pest prevention, Adamz Pest Management is there with a solution. In this comprehensive site, you'll realise that there is much more to pest control than is commonly known.

As Malaysia's leading pest control company, Adamz Pest Management technicians have the expertise to protect homes and businesses from pest problem. Since we started more than 5 years ago, we have always endeavoured to deliver quality service to our customers by remaining relevant,local,efficient and passionate! we invite you to explore our site to learn more about the world of pests!!



Monday, November 29, 2010

(Panas) AC Konsortium Milik AC Mizal Penipu?

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
Perhatian: Entri ini sekadar ingin berkongsi perkara yang dibangkitkan oleh pemilik blog www.aididmuaddib.blogspot.com berhubung AC Konsortium milik AC Mizal. Seperti tanda tanya pada tajuk atas tu, kami sama sekali tidak mengatakan yang ianya sahih atau tidak. Jadi, anda baca dan anda tentukan.
Woot! AC Konsortium milik AC Mizal penipu? Biar betul ni? Kalau tanya kat kami, kami tak berani nak kata betul ataupun tak. Sebab tu la kami letak tanda soal kat tajuk atas tu. Jadi, apa kata korang nengok semua pembongkaran kat bawah ni kemudian anda tentukan.
Penipuan 1
AC Konsortium milik AC Mizal dikatakan menjual gelang yang dibeli dari sebuah syarikat di China iaitu Hottime Jewelry Co. Ltd. Rujuk pic bawah ni.

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
Samada betul ataupun tak yang AC Konsortium mengambil tempahan daripada Hottime Jewelry Co. Ltd, kena tanya kat AC Mizal sendiri. Huhu..
Jika dilihat pada harga untuk setiap 1 gelang made in China tu hanyalah sekitar RM78 je tapi syarikat AC Konsortium menjualnya pada harga yang super mahal iaitu RM1000 setiap 1. Patutlah cepat je dapat kereta mewah walaupun perniagaan baru setahun jagung. Rupa-rupanya…
Penipuan 2
AC Konsortium kantoi menipu testimoni bila beberapa testimoni yang mereka tunjukkan sama seperti yang terdapat pada website luar negara. Cuma nama dan produk je yang berbeza. Buktinya:
Testimoni yang ‘dibuat’ oleh AC Konsortium
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
Cuba tengok pula yang ni..
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
Macam, ada persamaan tak?
Lagi testimoni yang disalin bulat-bulat dari website luar negara
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
Ada lagi…
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU
So, apa yang dapat anda simpulkan?
Sebenarnya ini masih sedikit. Belum lagi masuk bab plan perniagaan yang telah membuatkan ramai ‘pelaburnya’ pening kepala dan juga bab gelang yang konon’nya hanya propa semata-mata tu. Jadi, kalau korang berminat untuk membaca lebih lanjut pembongkaran secara besar-besaran mengenai AC Konsortium milik AC Mizal ni, korang terjah link berkaitan yang kami sertakan kat bawah ni. Kami jamin korang pasti terkejut.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails