LOGO SYARIKAT

WELCOME TO ADAMZ PEST MANAGEMENT

Whether you have an existing pest problem or are looking for methods of pest prevention, Adamz Pest Management is there with a solution. In this comprehensive site, you'll realise that there is much more to pest control than is commonly known.

As Malaysia's leading pest control company, Adamz Pest Management technicians have the expertise to protect homes and businesses from pest problem. Since we started more than 5 years ago, we have always endeavoured to deliver quality service to our customers by remaining relevant,local,efficient and passionate! we invite you to explore our site to learn more about the world of pests!!



Wednesday, February 23, 2011

Gambar Dari Stesen Angkasa Lepas Antarabangsa



Masa angkasawan negara kita ke ISS aku tak nampak pun apa yang dibuatnya kat atas tu. Gambar menarik satu keping pun dia tak tunjuk which is a shame pasal kalaulah aku ke sana, aku akan ambik gambar sebanyak mungkin. Gambar paling aku nak ialah gambar Malaysia dari vantage point ISS. Dear Syed Smiling Fuck Face Mudzapfar, what the fuck did you do up there? Aku tak nampak hasil tau tak? Ini yang buat aku emosi.

Anyway tak macam Syed Smiling Fuck Face, angkasawati USA Tracy Caldwell Dyson mengambil gambar-gambar dibawah yang aku rasa sungguh awesome dan awe inspiring. Semua gambar diambil dari viewing platform didalam ISS pada ketinggian orbit 350 KM dari bumi.


Nice gila!

Gambar bawah : Itali dan Delta Sungai Nil pada waktu malam


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails