LOGO SYARIKAT

WELCOME TO ADAMZ PEST MANAGEMENT

Whether you have an existing pest problem or are looking for methods of pest prevention, Adamz Pest Management is there with a solution. In this comprehensive site, you'll realise that there is much more to pest control than is commonly known.

As Malaysia's leading pest control company, Adamz Pest Management technicians have the expertise to protect homes and businesses from pest problem. Since we started more than 5 years ago, we have always endeavoured to deliver quality service to our customers by remaining relevant,local,efficient and passionate! we invite you to explore our site to learn more about the world of pests!!



Sunday, July 8, 2018

Serangan Anai-Anai DIY vs Corrective Soil Treatment



Ramai bila bercerita mengenai pembasmian anai-anai, ada yang akan cakap
"membazir je panggil pest control ni. Baik buat sendiri je. Jimat kos jimat duit."
"Beli je racun kat hardware, kat online pun dah berlambak. Murah pun murah. Just spray je. Tak payah tebuk2 inject racun dlm tanah bagai"

Hanya mampu tersenyum, sebab itu pendapat mereka. Meh saya share serba sedikit info mengenai anai-anai untuk makluman semua :)

Serangan anai-anai bermula daripada dalam tanah. "Tapi saya nampak anai-anai ni attack kt kabinet je? So saya spray jela kt situ". Ye, mmg tu yg anda nampak? Yang anda tidak nampak? Kalo tidak percaya, lepas anda spray kt certain tempat yg anda nampak ada anai-anai, anda biarkan seketika. Pasti akan ada semula atau serangan akan berpindah kat tempat lain. Ini disebabkan anda hanya " mengacau" laluan anai-anai untuk membuat serangan mereka. Pastinya mereka akan membuat serangan baru di tempat yang sama or di tempat yang lain. Mengapa? Sebab serangan anai-anai ni bermula daripada dalam tanah. Sebab itu kita kena buat rawatan anai-anai menggunakan kaedah inject racun dalam tanah.

"Mahal lah rawatan kaedah ini, cecah ribuan ringgit. Buat sendiri bli racun hardware or online tak smpai seratus pun". Bakal pelanggan yang kami hormati, kaedah yang kami gunakan merupakan kaedah yang terbaik serta racun yang kami gunakan merupakan racun yang terbaik dan diiktiraf. Harga? Jangan risau mengenai harga, kami pasti akan memberikan yang terbaik untuk anda :)

Sayangi harta benda anda daripada serangan anai-anai, kerana kerosakan dek anai-anai melibatkan kos yang amat tinggi jika tiada rawatan atau kaedah yang betul untuk merawatnya.

Segera hubungi kami untuk maklumat lanjut! Anda pasti akan berpuas hati :)

20 yang terawal akan dapat harga istimewa dari Abang Pest. Nak? Cepat whatsapp

Adam: www.wasap.my/60176632676

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails